+386 (0)40 642 645 info@center-otroci.si

T: 040 642 645

Vilharjeva 31a, ILIRSKA BISTRICA

info@center-otroci.si

“Iskrena zahvala vsem učencem in dijakom za sodelovanje v anketi na temo nasilja – hvala za vaša dragocena mnenja in predloge! V največji meri smo jih upoštevali in zasnovali pomoč v obliki, kot ste predlagali. ”  Mojca Gantar

Če si doživljal/a ali pa še doživljaš psihično ali fizično nasilje v družini, s strani vrstnkov ali tretje osebe, spolno nadlegovanje ali spolno zlorabo, spletno nasilje, drugo dejanje, ki ga doživljaš kot nasilno… ali pa si se zaradi kakršnihkoli drugh razlogov znašel oziroma znašla v stiski se oglasi. Pri nas je vsak mladoletnik deležen brezplačne pomoči.

Zaželjeno je, da svoj obisk predhodno najaviš. Če imaš možnost o svojem obisku predhodno seznani polnoletno osebo, ki ji lahko zaupaš ali pa pridi v njenem spremstvu. Sprejeli te bomo v vsakem primeru, tudi če te možnosti nimaš.

Vabimo mladostnike, ki bi se radi izvili iz primeža svojih težav, da se prjavite in udeležite brezplačne podporne skupine.

PODPORNA SKUPINA ZA MLADOSTNIKE (16+) V podporni skupini z mladimi se učimo kako prepoznavati vsak svoje vzroke težav in jih odpravljati. Prepoznavati in odkrivati svoje sposobnosti, ki vam pomagajo zaživeti bolj samostojno in svobodno. Predhodno se je potrebno najaviti, pristopnine ni.
TERMINI (klikni)

 

“Menim, da je nasilje nepotrebno. Vsi smo drugačni in vsi smo posebni na svoj način. Moramo vse sprejeti takšne kot so.”

   – dijakinja (iz ankete o nasilju) –